Lär dig systemet och vinn

Det finns en hel del att lära sig om spelande, men få böcker tar upp ämnet på samma sätt som “The

Arbitrage Betting System” av Richard CUI. Det här är en bok som lovar stort: Om du följer systemet kommer du att vinna och du kommer att vinna stora summor och därtill förändra ditt liv. Vad menar då författaren skiljer den här boken från andra böcker om ämnet?

Kanske tänker du på filmen Bedragaren (engelsk titel Arbitrage) med Richard Gere i huvudrollen. Den filmen rör förvisso ämnet pengar, men har i övrigt inget med spelsystemet att göra. Det här systemet fungerar enligt författaren till många sorters spel, från roulette och craps till blackjack. Du kan använda det när du spelar på Ruby Fortune och på andra ställen online. Istället för att följa olika trender utgår det här systemet från att spelet är oförutsägbart och att man aldrig kan veta hur nästa omgång slutar. Istället använder man sig av ett system i sitt spelande, kallat repeated random sampling, och sätter upp vinnande sekvenser. Enligt författaren får man snabbt fördelar genom att använda sig av det här systemet.

Vissa spelbolag är negativa till att man använder sig av det här systemet, medan andra faktiskt välkomnar det, då det inte nödvändigtvis är negativt för dem. Tanken är att man ska tjäna gratispengar, men i verkligheten är det kanske inte alltid så enkelt. Man kan riskera att bli avstängd eller att vissa spel tas bort och att man då förlorar pengarna. Därför är det klokt att noga gå igenom spelbolagets regler innan man provar på det här systemet. Det tar också mycket tid att hålla koll på alla möjligheter som finns och rent krasst är den tid du lägger ner också en kostnad. Du behöver dessutom vara en organiserad person för att ha en chans att kamma hem några verkliga vinster.